Espais d’ombra que donen confort i protecció solar a les hores de més calor. Zones adaptades a les noves necessitats climàtiques que permetin potenciar les activitats a l’aire lliure. Dissenyem i creem projectes personalitzats adaptats a les necessitats de cada client.

DESCARREGA CATÀLEG D’OMBRES.


NOVETAT 

PRODUCTE D’ESPANYA

TECHNICAMO
TECNICAMO és una xarxa d’ombra elàstica i permeable al vent i la pluja, que s’adapta al teu espai, independentment de si és gran o petit.

 • Confeccionada a mida, aquesta xarxa està soldada amb alta freqüència, la qual cosa la fa increïblement resistent. A més, compta amb reforços perimetrals que li atorguen una durabilitat excepcional.
 • TECNICAMO està disponible en 26 colors diferents perquè puguis combinar-lo amb l’estètica del teu espai exterior.

 


CLEÒPATRA [NOVETAT]

Fabricada amb productes naturals i amb un disseny exclusiu inspirat en la reina d’Egipte, icona de la bellesa i la sensualitat. Estructura amb fusta de castanyer i canyes de riu.

 • sostenible
  natural

Descarrega la fitxa tècnica.


VENUS

Estructura fixa metàl·lica i teulada de malla de polièster. De fàcil instal·lació i desinstal·lació. Ideal per a ombres no permanents.

 • de 50 a 85 % d’ombra
  econòmica

SIBILA

Ombra mòbil amb peus de formigó, estructura metàl·lica i teulada de malla de polièster. Ideal per a l’organització d’actes a l’aire lliure.

 • de 50 a 85 % d’ombra
  estructura traslladable

MINERVA

Pèrgola de fusta amb teulada de malla de polièster. Estructura resistent i adaptable a diferents tipus de mida i espai. Ideal per a ombres permanents.

 • de 50 a 85 % d’ombra
  robusta

AFRODITA

Vela triangular amb teixit de polièster amb un tractament anti esquinçament i estructura metàl·lica. Disseny modern amb diversitat d’usos.

 • 98 % d’ombra
  antihumitat i repel·lent a l’aigua

OLIMPIA

Vela bicolor amb teixit de polièster amb un tractament antiesquinçament i estructura d’alumini. Disseny modern amb diversitat d’usos ideal per a piscines.

 • 98 % d’ombra
  decorativa

NEFERTITI

Estructura de metall i fusta laminada, tecnològica o tracta, creant espais d’ombra d’un màxim de 36 m2. Composició en diferents altures creant espai moderns i funcionals tot l’any.

 • de 70 a 90 % d’ombra
  versàtil

DESCARREGA CATÀLEG D’OMBRES.