Vic – ombra

Vic - Plaça de la Catedral

Client Ajuntament de Vic
Data 2022

Disseny i instal·lació d’una gran zona d’ombra mòbil a la plaça de la Catedral de Vic per oferir un espai ombrejat i protegit del sol durant la celebració d’activitats culturals. L’espai creat està format per tres grans tendals: dues ombres als laterals de 12×18 i una de central de 12×12, cobrint pràcticament tota la plaça.

Encàrrec de l’Ajuntament de Vic amb motiu de la celebració dels actes de festa major que té lloc durant els primer dies de juliol. L’estructura amb peus mòbils ha permès instal·lar i desinstal·lar l’estructura i traslladar-la en un altre espai de la ciutat.


S’ha escollit el model d’ombra mòbil Sibila que consta de peus de formigó, estructura amb pals d’acer i teulada de malla de polièster, que crea ombra de 50 % a 85 %. És un model de fàcil instal·lació i queda integrat amb l’entorn ja que la malla simula les fulles dels arbres.

Aquest tipus d’ombra és ideal per a espais no permanents, embellir l’espai públic i poder gaudir d’activitats a l’aire lliure durant diferents hores del dia. De nit, acompanyat d’il·luminació, s’aconsegueix un espai acollidor i polivalent.

Encara no hi ha ressenyes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *