04
novembre
2022

Un mural porcellànic il·lustra la història de Tordera

Tordera inaugura un mural gegant sobre el Pont de Ferro amb il·lustracions de Pilarín Bayés.

La peça, encarregada per l’Ajuntament de Tordera, és un mural gegant de 10×2 metres amb porcellana ceràmica. Per a la fabricacio s’ha utilitzat la tècnica del trencadís, màxim exponent del modernisme català. L’obra, amb llum LED, dona a conèixer la història del poble en un format còmic i entenedor mostrant fets i personatges històrics del municipi. El revés del mural és una placa en acer corten on es pot llegir el lema “SomRiu”, fent referència al riu com a fet identitari del territori local.

El mural forma part de les accions per embellir i dignificar la nova avinguda de la Cultura, recentment inaugurada, com l’escultura en corten dels gegants de Tordera, també feta per Peps Espais.

Més informació.