Lletres de grans dimensions per embellir l’espai públic o privat i reforçar la identitat corporativa. El gran format té molta visibilitat i és ideal per a col·locar en rotondes, avingudes, places, passeig marítim, entrades de municipi, etc.

Dissenys personalitzats amb missatges de benvinguda o com a lletres corpòries amb opció de diferents materials i composicions que s’adapten a cada entorn i superfície. Es poden col·locar a paret o en suports d’acer corten, formigó, mur de pedra seca, etc.


METÀL·LIQUES

Lletres d’acer galvanitzat i amb un tractament resistent a les temperatures exteriors. El metall permet treballar amb diferents grafies i es pot pintar al forn per donar color i aconseguir un efecte més estètic.


CORTEN

El corten és un material amb un gran potencial estètic ja que l’efecte d’envellit és molt bonic i és harmònic amb el paisatge. Treballar en acer permet donar forma a les lletres creant diferents grafies i té avantatges perquè es pot col·locar en diferents tipus de superfície.


FIBRA DE VIDRE

Les lletres de fibra de vidre són molt resistents i robustes i tenen un acabat amb marbre polit per simular la pedra natural. Es poden col·locar sobre acer corten, mur de pedra seca o a paret.


FIBRA DE VIDRE PINTAT

La fibra de vidra permet pintura i aquesta és una bona opció per potenciar el l’efecte estètic.

Demana pressupost sense compromís