L’Ampolla fa visible el distintiu de Vila Marinera amb un tòtem

L’Ampolla fa visible el distintiu de Vila Marinera amb un tòtem

Data 2022

L’Ajuntament de l’Ampolla ha encarregat un tòtem per fer visible el distintiu de Vila Marinera, un segell que reconeix les poblacions i zones litorals que conserven viva la cultura lligada al mar.

La peça té un disseny exclusiu i personalitzat on s’han tingut en compte el elemens del paisatge mariner, empremta de la cultura local. S’ha creat una senyalització de 2m d’alt amb un marc en acer corten on domina el blanc i el blau, els colors mariners per excel·lència. La ceràmica és un material molt usant en el món de la construcció per la netedat i l’efecte estètic que ofereix. Sobre la ceràmica blanca s’ha imprès en blau un dibuix que simula les onades del mar i un missatge compost pel nom del municpi i el segell de Vila Marinera. La combinació resultrant és una peça de material lleuger, net i amb un estètica moderna i contemporània.

Amb aquesta distinció es reconeix la tasca que fa el municipi per potenciar les tradicions, el paisatge i la cultura tot mantenint la mirada marinera. La senyalització creativa i personalitzada permet projectar la identitat corporativa i a la vegada embelleix l’espai urbà.

Encara no hi ha ressenyes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *