26
octubre
2022

Grimpar, jugar i fer amics amb en Wily

En les darreres setmanes hem instal·lat en Wily al parc de la plça de l’Ajuntament de Calders.

En Wily és el rocòdrom infantil inspirat en la fomosa emoticona de la picada d’ullet. Fabricat amb fibra de vidra i de formes arrodonides per evitar qualsevol dany. Els colors vius i atractius aporten un acabat molt realista. Fabricat en polièster i reforçat amb fibra de vidre fa que sigui una peça resistent i apta tant per a interior com per a exterior. El disseny d’aquest rocòdrom aporta renovació i innovació pel que fa a mobiliari infantil als parcs i és molt ben acollit tant per a infants com per a famílies.

La col·lecció de jocs infantils inspirats en les emoticones converteixen els parcs i altres zones d’esbarjo en un espai divertit i únic. Són noves formes que acosten la realitat quotidiana de l’ús dels emoji als més petit.