14
octubre
2022

Els gegants de Tordera tenen el seu espai a l’avinguda de la Cultura

Tres escultures representen la família més coneguda del municipi; en Pere Botero, la seva esposa Roseta i el fill Bartomeu. Les peces són de metall amb una acabat en acer corten i modelades fins al detall més petit.

Tordera compta amb una gran tradició gegantera i aquesta escultura vol ser un reconeixement al fet identitari local. El conjunt escultòric s’ha col·locat l’avinguda de la Cultura, un espai que l’Ajuntament de Tordera impulsa per donar visibilitat i recoèixer les entitats que impulsen i cuiden la cultura popular catalana. L’avinguda, juntamet amb el passeig fluvial, inaugurats duran la festa major, es completarà amb un mural gegant il·lustrat per la reconeguda ninotaire Pilarín Bayés i fet per Peps Espais.

Més informació.