07
juliol
2022

Tendals gegants a la plaça de la Catedral de Vic

La plaça de la Catedral de Vic ha estrenat un gran espai d’ombra per celebrar la festa major i altres activitats culturals.

Per encàrrec de l’Ajuntament de Vic hem dissenyat i instal·lat una zona d’ombra per cobrir la plaça perquè s’hi puguin celebrar activitats protegides del sol. L’obra s’ha inaugurat amb motiu dels actes de la festa major, que la ciutat celebra per Sant Miquel dels Sants, el dia 5 de juny. S’ha pogut gaudir del pregó de festa major, el concert de l’Escola de Música de Vic, així com de la tradicional cercavila. Tots els actes sota l’ombra de Peps Espais.

El model escollit és l’ombra mòbil Sibila. Aquest model consta de peus de formigó traslladables, estructura amb pals d’acer i teulada de malla de polièster. Crea ombra de 50 % a 85 %. És un model de fàcil instal·lació i queda integrada amb l’entorn, ja que la malla simula les fulles dels arbres. L’espai creat a la plaça de la Catedral està format per tres grans zones: dues ombres als laterals de 12×18 i una de central de 12×12.

Aquest tipus d’ombra és ideal per a espais no permanents, embellir l’espai públic i poder gaudir d’activitats a l’aire lliure durant diferents hores del dia.