09
maig
2022

Ombra per a una granja escola

La Granja Escola Corral de Neri disposa d’un nou espai ombrejat al parc infantil de les seves instal·lacions. La pèrgola instal·lada cobreix el parc infantil donant protecció a l’espai durant les hores de més calor.

L’ombra que s’ha instal·lat és el model Venus, amb estructura metàl·lica i teulada de malla de polièster que crea ombra fins a un 85 %. És un model de fàcil instal·lació i queda integrada amb l’entorn, ja que la malla simula les fulles dels arbres, i l’espai obtingut és funcional tot l’any.

El Corral de Neri és un petit parc temàtic situat al terme de El Catllar que es pot visitar en família o amics. En un entorn natural s’hi pot conèxier el món animal, la natura i gaudir de moltes activitats. També ofereix visites per a centres escolars i colònies a l’estiu.