26
gener
2022

Compromís amb l’educació ambiental

Amb motiu del Dia Mundial de l’Educació Ambiental, que se celebra cada 26 de gener des de 1972, ens sumem al compromís de treballar per a un món més sostenible. Volem aportar solucions per crear espais urbans respectuosos amb el medi ambient.
 
L’Agenda 2030 ens interpel·la a tots i per això avui volem reafirmar el compromís de complir amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Els ODS són imprescindibles per aconseguir un futur millor i més sostenible que ens permeti abordar reptes com l’educació, el canvi climàtic i el disseny d’espais urbans cohesionats i integrats amb l’entorn.
 
Peps Espais us ofereix projectes amb acer corten. Un material noble que no necessita manteniment, característica que el fa molt sostenibile, i estèticament molt bell. Donem forma a tòtems gegants amb lletres amb missatges, o estructures imitant el perfil d’un paisatge. El resultat és espectacular.