COL·LECCIÓ PILARÍN

Línia de productes de mobiliari urbà infantil dissenyat per la reconeguda ninotaire Pilarín Bayés amb motius infantils. Ideal per a parcs infantils, escoles, zones d’esbarjo i lleure.

-Estructura interna de fibra de vidre per donar resistència
-Pintura polièster al forn en colors vius i atraients i detalls pintats a mà
-Formes arrodonides per evitar danys i fixació a terra amb caragols

ERUGA – Banc eruga

Banc infantil en forma d’eruga dissenyat especialment per a àrees de joc infantils exteriors. D’estructura resistent i formes arrodonides, permet als infants asseure’s o lliscar per la seva forma i potenciar la seva psicomotricitat.


EMMA – Font flamenc

Font infantil amb la figura d’un flamenc rosat. Una de les aus més espectaculars, tant pel seu cos esvelt de gran plomatge com pel color rosat que adquireixe per la ingesta de crustacis. És un animal bonic i que crea molta simpatia entre els infants.

S’ha batejat amb el nom d’Emma en referència a La flamenca Emma, el conte solidari del Projecte Emma per donar a conèixer el càncer de mama.


KAA – Mesurador serp

Mesurador amb la figura d’una divertida serp.  Al llarg de la seva estructura incorpora el dibuix d’un metre d’una llargada de més de 200 cm. Té una base arrodonida que permet que el nen s’hi posi de peus i es pugui mesurar l’alçada.

Aquesta figura s’ha batejat amb el nom de Kaa, la protagonista pitó de El llibre de la selva i que Disney ha popularitzat.


PATUFET – Bústia

Bústia infantil acompanyada de la popular figura del conte català, en Patufet. Està pensada per a àrees de joc i escoles, tant per interior com per exterior.

Recurs educatius per ensenyar el funcionament de la correspondència, des de l’escriptura de cartes a l’enviament. Una pràctica poc utilitzada en un món digitalitzat com el nostre però que pretén mostrar una eina comunicativa clàssica.